Work Up! Joukkoistetun työn tulevaisuus Suomessa

Aika 8.11.2016 klo 12:30-15:00
Paikka Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki
Ilmoittautuminen     31.10.2016 mennessä: http://tyoelama2020.fi/workup_ilmot16112016

 

 

 

 

Jakamistalous ja alustojen kautta jaettava työ rantautuvat nyt kovaa vauhtia myös Suomeen. Ilmiöllä ennakoidaan olevan merkittäviä vaikutuksia yritysten liiketoimintaan, työmarkkinoihin ja tapoihin, joilla koko yhteiskunta toimii. Vaikutuksista tiedetään toistaiseksi vasta vähän.

Work Up! Joukkoistetun työn tulevaisuus Suomessa -seminaarissa pohditaan asiantuntijapaneelin, yleisökeskustelun ja viimeisimmän tutkimustiedon avulla digitaalisten alustojen ja joukkoistetun työn yleistymisen vaikutuksia työhön, työmarkkinoihin, yritysten liiketoimintaan ja työelämän instituutioihin.

Asiantuntijapaneelissa aiheesta keskustelevat toimitusjohtaja Ville Miettinen (Microtask Oy), hallituksen jäsen Santtu Hulkkonen (Solved Oy), toimitusjohtaja Merru Tuliara (Henkilöstöpalveluyritysten Liitto), työllisyyspoliittinen asiantuntija Leila Kurki (toimihenkilökeskusjärjestö STTK), hallituksen jäsen Juho Salminen (Susinno Oy) ja toimittaja Terhi Hautamäki.

Seminaari on osa työelämän ilmiöitä tarkastelevaa Work Up! -tapahtumasarjaa. Tapahtumasarjan järjestää Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnoima Työelämä 2020 -hanke yhdessä vaihtuvien yhteistyökumppaneiden kanssa. SWiPE-tutkija Mervi Hasu (Työterveyslaitos) on mukana järjestämässä tapahtumaa. Joukkoistetun työn teemaa käsiteltiin jo viime toukokuun Work Up! -tapahtumassa, joka herätti paljon kiinnostusta ja keskustelua. Marraskuun seminaarissa jatkamme keskustelua.