Work Up! Robotti työkaverina, 23.5.2017

Aika:  23.5.2017 klo 12-15
Paikka:  Kulttuuritehdas Korjaamon Vaunusali (Töölönkatu 51 a-b, Helsinki).
Verkkosivut:      http://tyoelama2020.fi/workup

 

Entistä älykkäämmistä roboteista on tulossa työkavereitamme. Teemme yhteistyötä niiden kanssa, opimme niiltä ja ne oppivat meiltä. Millaista on työn tekeminen älykkäiden ja sosiaalisten robottien kanssa? Mitä kaikkea pitää ajatella uusiksi?

Work Up! Robotti työkaverina -seminaarissa tiistaina 23.5. klo 12-15 pohdimme yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa, miten robottien kehitys muuttaa työtämme, työssä oppimista, työn yhteisöllisyyttä, suhdettamme koneisiin ja koko maailmankuvaamme. Ohjelmassa on kaksi paneelikeskustelua. Ensimmäinen tarkastelee robottien kehitystä ja ihmisen ja robottien vuorovaikutusta yleisesti eri näkökulmista. Toinen keskittyy ihmisen ja robottien vuorovaikutukseen hyvinvointipalveluissa.

Keskustelemassa ovat mm. VTT:n erikoistutkija Timo Salmi, Helsingin Yliopiston tutkija Katri Saarikivi, Teknologiateollisuuden johtava asiantuntija Juha Saarnio, kirjailija Johanna Sinisalo, Turun yliopiston tutkimusjohtaja Jari Kaivo-oja, Itä-Suomen yliopiston lehtori Mari Kangasniemi, HUS-kuntayhtymän kehittämisjohtaja Visa Honkanen ja Tampereen yliopiston tutkijatohtori Tuomo Särkikoski.

Seminaari on osa työelämän ilmiöitä tarkastelevaa Work Up! -tapahtumasarjaa. SWiPE-tutkija Mervi Hasu on mukana seminaarin järjestelyissä.

Lisätietoa tapahtumasta ja panelisteista päivitetään verkkosivuille: http://tyoelama2020.fi/workup