Avoin kutsu Työn murroksen mestarikurssille 13.3.–10.4. – ilmoittaudu mukaan!

SWiPE-tutkimushankkeen tutkijat ja tutkimustulokset ovat mukana neliosaisen Työn murroksen mestarikurssin ohjelmassa. Neljän eri STN-tutkimusohjelman järjestämässä seminaarisarjassa pureudutaan monimutkaiseen työn murroksen ilmiöön ja sen tulkintaan. Konsortionjohtaja Anne Kovalainen puhuu sekä 13.3. ensimmäisessä seminaarissa Työ tulevaisuudessa että 10.4. päätösseminaarissa Muuttuva työ muuttaa yhteiskuntaa ja hyvinvointia. Tutkijatohtori Kaisa Hytönen on mukana Työ opettaa -seminaarissa 27.3.

Miten teknologia muuttaa työtämme? Millaista osaamista tulevaisuuden työ vaatii? Miten sosiaaliturvan pitää kehittyä? Työn murroksen mestarikurssi tarjoaa ajattelun aineksia ja tuoreita tutkimustuloksia, jotta työelämää voidaan päätöksenteolla suunnata mielekkääseen suuntaan.

Paikka: Kelan auditorio, Nordenskiöldinkatu 12, Helsinki

Aika: Tiistai 13.3, 20.3, 27.3. ja 10.4. klo 9.00–11.00
Pieni aamiainen on tarjolla klo 8.30 alkaen.

Tiistai 13.3. – Työ tulevaisuudessa

Tiistai 20.3. – Nuoret uuden työn kynnyksellä

Tiistai 27.3. – Työ opettaa

Tiistai 10.4. – Synteesi: Muuttuva työ muuttaa yhteiskuntaa ja hyvinvointia

Tule mukaan keskustelemaan, kuulemaan ja oppimaan työn murroksesta ja sen vaatimista ratkaisuista yhdessä Suomen johtavien työn, osaamisen ja tasa-arvon tutkijoiden kanssa. Parhaan hyödyn mestarikurssista saat, kun osallistut kaikille seminaarikerroille.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu Työn murroksen mestarikurssille täältä.

Kaikki seminaarit streamataan reaaliajassa ja tallenne sekä seminaarien materiaalit tulevat katsottavaksi osoitteeseen tasaarvostn.fi. Sinun ei tarvitse ilmoittautua, mikäli osallistut vain streamin välityksellä.

Voit myös liittyä kaikille avoimeen Työn murros -Facebookryhmään keskustelemaan työn murroksesta. Ryhmä toimii mestarikurssin ajan keskustelualustana, mutta jää elämään myös kurssin jälkeen.

Seminaarisarjan järjestää neljä STN-rahoitteista ohjelmaa:

Osaavat työntekijät – menestyvät työmarkkinat

Terveys, hyvinvointi ja elämäntavat

Tasa-arvoinen yhteiskunta

Teknologiamurrokset ja muuttuvat instituutiot