SWiPE-hankkeessa on aloittanut uusia tutkijoita

SWiPE-tutkimuskonsortiossa on tapahtunut henkilöstömuutoksia syksyn ja alkuvuoden aikana. Hankkeessa on aloittanut uusia tutkijoita, joiden myötä tutkimusryhmän osaaminen laajenee entisestään, ja muutoksia on myös tapahtunut osahankkeiden johdossa.

Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Laura Seppänen ja Turun yliopiston erikoistutkija Seppo Poutanen on nimitetty osahankkeiden johtajiksi SWiPE-tutkimuskonsortioon. Laura ja Seppo ovat olleet mukana SWiPE-tutkimuksessa alusta lähtien. Osahankkeen johtajana toiminut Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Mervi Hasu on nimitetty apulaisprofessoriksi Oslon yliopistoon. Mervi aloitti uudessa tehtävässään viime syksynä, mutta jatkaa myös SWiPE-tutkimuskonsortiossa tutkijana.

Turun yliopiston osahankkeessa on aloittanut kaksi uutta projektitutkijaa. Sanna Rouhiainen on aloittanut tehtävässä syksyllä 2017 ja Jatta Jännäri vuoden 2018 alussa. Sanna tutkii erityisesti asiantuntijatyötä ja alustataloutta, kun taas Jatta perehtyy asiantuntijatyön ja yrittäjyyden risteymiin. Lisäksi kevään 2018 aikana hankkeessa työskentelevät tutkijatohtori Maarit Laiho ja yliopisto-opettaja Maija Vähämäki Turun yliopistosta sekä tutkija Tero Kuusi Etlasta. Marja Rautajoki Turun yliopistosta on toiminut SWiPE-hankkeessa tutkimusavustajana syksystä 2017 lähtien.

SWiPE-tutkimuskonsortiossa tutkimusavustajana Turun yliopistossa toimiva Matti Karinen on valittu Turun yliopiston kolmivuotiseen UTUGS-tutkijakouluun. Hän aloitti Pathways to Primary Sector MNE Legitimacy -väitöskirjatyön Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa viime elokuussa. Matti on ollut mukana SWiPE-tutkimushankkeessa sen alusta lähtien ja jatkaa SWiPEssä tutkimusavustajana.