WORK2019-konferenssin ilmoittautuminen käynnissä

Monitieteinen kansainvälinen työn ja työelämän WORK2019-konferenssi järjestetään jo neljättä kertaa. Konferenssi pidetään elokuun 14.-16. päivä Helsingissä Finlandia-talossa ja Kansallismuseossa. Konferenssin pääjärjestäjinä toimivat tänä vuonna Turun työtieteiden keskus, SWiPE-tutkimuskonsortio ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulu yhdessä Työterveyslaitoksen kanssa.

Ilmoittautuminen konferenssiin on nyt käynnissä! Ilmoittautumislomake ja tarkemmat tiedot konferenssin teemasta sekä alustava ohjelma löytyy WORK2019-konferenssin kotisivuilta. Alennettu early bird -hinnoittelu on voimassa 19.6. saakka.

Konferenssin pääpuhujat on niinikään myös julkistettu. Pääpuhujiksi on kutsuttu professori Allison Pugh Virginian yliopistosta, professori Valerio De Stefano Leuvenin yliopistosta, professori Ilana Gershon Indianan yliopistosta, professori Vili Lehdonvirta Oxfordin yliopistosta sekä professori Lilly Irani Kalifornian yliopistosta. Tutustu pääpuhujien tutkimuskenttään ja taustoihin WORK2019-konferenssin esittelysivulla.

Tervetuloa WORK2019-konferenssiin!