SWiPE-tutkimuskonsortion päätösseminaari, pe 16.8.2019

SWiPE-tutkimuskonsortion työ huipentuu Finlandia-talossa perjantaina 16.8.2019 järjestettävään päätösseminaariin. Seminaari järjestetään osana työn ja työelämän tutkimuskonferenssia WORK2019 – Real Work in the Virtual World.

Pvm: perjantai 16.8.2019
Aika: klo 9:00-13:00
Paikka: Finlandia-talo, Kongressisiipi, Mannerheimintie 13e, 00100 Helsinki

Päätösseminaarin pääpuhujana on professori Martin Kenney Kalifornian yliopistosta. Martin Kenney on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu alustatalouden ja innovaatioiden tutkija, ja hän on ollut tiiviisti SWiPE-hankkeessa mukana. Martin Kenney on erityisesti kiinnostunut teknologian ja digitaalisten alustojen vaikutuksista teollisiin rakenteisiin, uuteen työhön ja muuttuviin työntekijäsuhteisiin.

Martin Kenneyn esitystä Dependent Entrepreneurship in the Platform Economy: Precarity in the Gods’ Ecosystems seuraa paneelikeskustelu, jossa alustajina ja asiantuntijoina aiheesta Digital Work and the Platform Economy toimivat konsortion johtaja Anne Kovalainen sekä osahankkeiden johtajat Seppo Poutanen (TY), Petri Rouvinen (Etla/Avance Attorneys) ja Laura Seppänen (TTL).

Lisätietoja tilaisuudesta: sähköpostitse osoitteesta smartworkresearch@utu.fi